Mišljenja o našoj trgovini

  • Recenziju poslao: Novizagreb

    Objavljeno: 28.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Naocale su kvalitetne, dostava besprijekorna.

  • Recenziju poslao: Zvonimir

    Objavljeno: 28.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Odlična

  • Recenziju poslao: Matija Kolić

    Objavljeno: 27.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Dostavljeno sve u roku, jako zadovoljan naručenim naočalama. Sve pohvale.

  • Recenziju poslao: Višnja

    Objavljeno: 26.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Naočale su ispunile očekivano, vrlo korektni .

  • Recenziju poslao: Igor

    Objavljeno: 26.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Odlično iskustvo naručivanja naočala online i već gledam na što da potrošim popust bon koji sam dobio prilikom prve narudžbe.

  • Recenziju poslao: Marko

    Objavljeno: 24.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Naocale stigle u rekodnom vremenu bez obzira na situaciju oko COVID-19 i kvalitetne. Svakako kupujem opet!

  • Recenziju poslao: Mirac

    Objavljeno: 23.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Super, zadovoljan kvalitetom

  • Recenziju poslao: Matej

    Objavljeno: 22.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Sve super i korektno

  • Recenziju poslao: Kiki

    Objavljeno: 21.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Iznenadio me poziv kolega vaših da pitaj dal potvrđujem naruđbu i dal je to prava adresa,ujedno jako ljubazni..sve pohvale.naočale su odlične

  • Recenziju poslao: Leki

    Objavljeno: 16.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Jako dobra usluga, brzo i kvalitetno.

  • Recenziju poslao: Kupac ZG

    Objavljeno: 13.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Vrlo ljubazno I susretljivo osoblje, brza usluga dostave na kićni prag. Jako zadovoljan

  • Recenziju poslao: Nia

    Objavljeno: 11.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Usluga, dostava i naočale su super. Jedino što nije stigla torbica za njih a pisalo je da dolazi uz naočale.

  • Recenziju poslao: Rollo

    Objavljeno: 11.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Brza i uredna dostava, uglavnom sve na nivou.

  • Recenziju poslao: Tina

    Objavljeno: 08.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Super ste

  • Recenziju poslao: boro

    Objavljeno: 07.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    više nego zadovoljan,preporuka za dalje

  • Recenziju poslao: Prcko

    Objavljeno: 07.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Zadovoljan sam kvalitetom naočala i načinom komuniciranja sa trgovinom

  • Recenziju poslao: Andi

    Objavljeno: 04.05.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Kvalitetne naočale, dobra suradnja.

  • Recenziju poslao: Jelena

    Objavljeno: 30.04.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Ima dosta informacija o naocalima -dimenzije okvira( širina, visina i td. ) što olakšava odabir i kupnju naocala

  • Recenziju poslao: Mile

    Objavljeno: 29.04.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Zadovoljan brzinom dostave,i kvalitetom naočala.

  • Recenziju poslao: Iva

    Objavljeno: 26.04.2020

    Jeste li zadovoljni korisničkim servisom?:

    Da li nas preporučate drugima?:

    Sve super, brza dostava. Hvala!